Infosolve Kft

website menu by Css3Menu.com


Lízingelt cégautó tulajdonosok figyelem!

Beépített -automatikusan bővülő- távolságadatbázis révén két település távolságát maximum egy alkalommal kell megadni. A vissza utat a rendszer automatikusan generálja (ha szükséges. A futásteljesítmény (megtett út, elszámolható üzemanyag) bármely időszakra lekérdezhető. Modern, SQL alapú adatbázis, mely kompatibilis cégünk egyéb termékeivel, így az átállás komlyabb rendszerre könnybben megoldható
Egyszerűen kezelhető útnyilvántartó szoftver, mely alkalmas a fogyasztás nyomonkövetésére -ebből adódóan kiszámítható az elszámolható üzemanyag mennyisége. A gépjármű adatbázis nyilvántartja a fogyasztási normát, a gépjárműre vonatkozó adatokat, mely segítségével a rendszer figyelmeztet a lejáró okmányokra (forgalmi, zöldkártya) A futásadatok egyszerűen, néhány másodperc alatt felvihetőek, a szoftver kezelését piktogramok segítik, így kezelési útmutatót nem szükséges elolvasni a használat előtt. Egy gépjármű esetén a termék kibontásától számított néhány percen belül már hasznos adatok vihetőek a rendszerbe -nincs bonyolult előzetes adatrögzítés.

A rendszer elsősorban útnyilvántartás készítésére alkalmas. Minden lízingelt gépjármű esetében kötelező útnyilvántartás vezetése, mivel az ÁFA csak olyan mértékben igényelhető vissza, amilyen mértékben a cégautó cégszerűen használva volt.
Egy esetleges NAV vizsgálatnál tudni kell igazolni, hogy a gépjármű ténylegesen céges feladatok ellátására volt használva. Az igazolás elsődleges módja az útnyilvántartás.

Rendelje meg egyszerűen online, a kapcsolat menüpont alatt. Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk, vagy keressen telefonon, hogy minél hamarabb hozzájuthasson egy regisztrált példányhoz.

(c) A Weblapot készítette: Infosolve Kft. 2016.